Bedrijf
Beschikbare informatieSorteer op productbladSorteer op cadSorteer op bestekSorteer op digitale brochureSorteer op bestekservice
Product
Trametex Transporttechniek B.V.
Postbus 75
2410 AB  Bodegraven
Europaweg 1
2411 NE  Bodegraven
 
Telefoon : (0172) 63 07 00
Fax : (0172) 63 07 50
 
 
 
 
Informatie aanvragen

Trametex Transporttechniek B.V.Al meer dan 75 jaar een begrip in zowel de verticale als horizontale transporttechniek.
Tramétex Transporttechniek is uitgegroeid tot een echte specialist op het gebied van liften, en schaarheftafels.
Inmiddels maken in Nederland dan ook al vele bedrijven, winkels, horeca gelegenheden maar ook particulieren gebruik van de kwalitatief hoogwaardige producten van Tramétex.

De werkplaats, de ontwerpafdeling en de eigen installatiedienst onderscheiden Tramétex Transporttechniek van de vele handelsbedrijven in deze branche. Het heeft ook gezorgd voor een unieke knowhow. Dat is o.a. te merken bij de advisering door onze specialisten, maar ook bij het ontwerp. Wij realiseren naast levering van standaard installaties ook veelvuldig een oplossing.

De schaarheftafels van Tramétex Transporttechniek zijn inmiddels op vele terreinen een begrip door hun uitstekende kwaliteit te combineren met goede prijzen. Wij hebben dan ook voor nagenoeg elke toepassing wel een passende schaarheftafel, daarbij zien wij steeds meer een klantgerichte oplossing verschijnen.
Niet overal is uiteraard de schaarheftafel de juiste oplossing en kan er beter voor een lift gekozen worden.
Ook voor een lift is Tramétex natuurlijk uw aanspreekpunt, want met een uitgebreid pakket aan hydraulische goederenliften, personenliften en de steeds populairder wordende platformlift is er voor elke situatie wel een passend product.

Ook de complete installatie wordt door onze eigen mensen verzorgd. U heeft als relatie dan ook maar één aanspreekpunt en weet zeker dat de monteurs exact volgens ontwerp zullen plaatsen.
Het team kan zelfs bouwkundige aanpassingen uitvoeren zoals het aanbrengen van extra stalen kolommen of het verplaatsen van een kolom.

Na een zorgvuldig uitgevoerde oplevering komt vanzelfsprekend het traject van service en onderhoud aan de installatie, ook hierbij staat Tramétex u terzijde.
Kortom van advisering tot oplevering en service is Tramétex Transporttechniek uw juiste gesprekspartner.
Trefwoord
Het product is niet gevonden.
Gebruik de zoekmogelijkheden aan de linkerkant om tot het juiste product te komen.
Trefwoord
Deze website wordt niet meer bijgewerkt
De Zoeksnoek wordt niet meer bijgewerkt. Ga voor up-to-date productinformatie naar de BouwConnect Bibliotheek.