Foto
Kingspan B.V.
Postbus 6565
4000 HN Tiel
Lingewei 8
4004 LL Tiel
 
Telefoon : 0344 - 67 52 50
Fax : 0344 - 67 52 53
 
info@kingspanpanels.nl
www.kingspanpanels.nl
 
Digitale Brochure
Informatie aanvragen

Dakpanelen


De Kingspan Group plc werd in 1972 in Ierland opgericht als klein familiebedrijf dat zich bezighield met het fabriceren van metalen gevelbekleding en gewalste constructieprofielen. In 1977 introduceerde het bedrijf haar eerste ge´soleerde sandwichpaneel. Momenteel vertegenwoordigd de fabricage van ge´soleerde sandwichpanelen meer dan een derde van de totale omzet van de Kingspan Group plc.

Sinds enkele tientallen jaren heeft Kingspan haar verkoopactiviteiten uitgebreid naar onder andere Nederland (Tiel) en BelgiŰ (Grobbendonk).

Kingspan kan dankzij de modernste faciliteiten en technieken uitgekiende paneelsystemen produceren. In vergelijking met conventionele, op de bouwplaats samengestelde dak- en gevelsystemen, bieden deze prefab bouwelementen een groot aantal voordelen.

Een groot voordeel van fabrieksmatig geproduceerde prefab bouwelementen is de betrouwbaarheid met betrekking tot warmte-isolatie, een eigenschap die 100% kan worden gegarandeerd. Hierdoor worden de problemen van inwendige condensatie en koudebruggen binnen de spouw opgelost en wordt langdurige thermische betrouwbaarheid verzekerd.

Kingspan biedt een brede technische ondersteuning om alle betrokkenen in de bouwkolom met raad en daad terzijde te staan gedurende het hele ontwerp-, engineering- en realisatieproces.
Trefwoord
Gezien de vele mogelijkheden in profilering, diktes, isolatiewaardes, brandwerendheid, overspanning etc verwijzen wij u graag door naar www.kingspanbestek.nl.
Hier vindt u op een eenvoudige wijze de gewenste producten en eigenschappen.

Kingspan beschikt over vele nationale en internationale testrapporten op gebied van brandwerendheid, overspanning, isolatiewaarde, duurzaamheid etc.
Onze afdeling Envirocare geeft u graag duidelijkheid over de geldende eisen en de daarbij gewenste rapporten.
U kunt ons bereiken op nummer 0344- 67 52 50 of 0800 PANELEN.
Trefwoord
dakpanelendakpanelen
foto 1foto 1
foto 2foto 2
detail 1detail 1
  
detail 2detail 2
  
Deze website wordt niet meer bijgewerkt
De Zoeksnoek wordt niet meer bijgewerkt. Ga voor up-to-date productinformatie naar de BouwConnect Bibliotheek.