Kingspan B.V.
Kingspan B.V.
Postbus 6565
4000 HN Tiel
Lingewei 8
4004 LL Tiel
 
Telefoon : 0344 - 67 52 50
Fax : 0344 - 67 52 53
 
info@kingspanpanels.nl
www.kingspanpanels.nl
 
Digitale Brochure
Informatie aanvragen

Kingspan B.V.


De Kingspan Group plc werd in 1972 in Ierland opgericht als klein familiebedrijf dat zich bezighield met het fabriceren van metalen gevelbekleding en gewalste constructieprofielen. In 1977 introduceerde het bedrijf haar eerste ge´soleerde sandwichpaneel. Momenteel vertegenwoordigd de fabricage van ge´soleerde sandwichpanelen meer dan een derde van de totale omzet van de Kingspan Group plc.

Sinds enkele tientallen jaren heeft Kingspan haar verkoopactiviteiten uitgebreid naar onder andere Nederland (Tiel) en BelgiŰ (Grobbendonk).

Kingspan kan dankzij de modernste faciliteiten en technieken uitgekiende paneelsystemen produceren. In vergelijking met conventionele, op de bouwplaats samengestelde dak- en gevelsystemen, bieden deze prefab bouwelementen een groot aantal voordelen.

Een groot voordeel van fabrieksmatig geproduceerde prefab bouwelementen is de betrouwbaarheid met betrekking tot warmte-isolatie, een eigenschap die 100% kan worden gegarandeerd. Hierdoor worden de problemen van inwendige condensatie en koudebruggen binnen de spouw opgelost en wordt langdurige thermische betrouwbaarheid verzekerd.

Kingspan biedt een brede technische ondersteuning om alle betrokkenen in de bouwkolom met raad en daad terzijde te staan gedurende het hele ontwerp-, engineering- en realisatieproces.
Trefwoord
Het product is niet gevonden.
Gebruik de zoekmogelijkheden aan de linkerkant om tot het juiste product te komen.
Trefwoord
Deze website wordt niet meer bijgewerkt
De Zoeksnoek wordt niet meer bijgewerkt. Ga voor up-to-date productinformatie naar de BouwConnect Bibliotheek.