Desso B.V.
Desso B.V.
Postbus 169
5140 AD Waalwijk
Taxandriaweg 15
5142 PA Waalwijk
Nederland
 
Telefoon : (0416) 684100
Fax : (0416) 335 955
 
info@desso.com
www.desso.com
 
Digitale Brochure
Informatie aanvragen

Desso B.V.


DESSO is een grote Europese fabrikant van projecttapijt en -tapijttegels, duurzaam en van hoge kwaliteit, voor commercieel gebruik, bijvoorbeeld in kantoren, openbare gebouwen, banken, scholen en universiteiten, winkels en ziekenhuizen.
Duurzaamheid is essentieel voor DESSO en we proberen via productontwerp  en  ontwikkelingsprogramma's de milieuaspecten van onze producten voortdurend te verbeteren.
Om aan de wensen vanuit de markt te kunnen voldoen, onderhouden onze ontwerpers nauwe contacten met (binnenhuis)architecten en leveranciers, en bestuderen zij het huidige denken en de toekomstige trends in heel Europa. De informatie die dat oplevert, wordt vervolgens met behulp van de nieuwste technieken en onze jarenlange ervaring omgezet in innovatieve nieuwe producten.
Dat is duidelijk zichtbaar in ons brede productassortiment, dat alles omvat van functionele vloerbedekking voor zware omstandigheden tot bijzondere getufte tapijten voor toepassers en eindgebruikers die een design statement willen maken.
DESSO begrijpt maar al te goed dat behalve kwaliteit en ontwerp ook een goede service van essentieel belang is. Daarom proberen we bij elke klant en elke toepassing onze service net zo goed te laten zijn als onze producten.
Trefwoord
Het product is niet gevonden.
Gebruik de zoekmogelijkheden aan de linkerkant om tot het juiste product te komen.
Trefwoord
Deze website wordt niet meer bijgewerkt
De Zoeksnoek wordt niet meer bijgewerkt. Ga voor up-to-date productinformatie naar de BouwConnect Bibliotheek.