Bedrijf
Beschikbare informatieSorteer op productbladSorteer op cadSorteer op bestekSorteer op digitale brochureSorteer op bestekservice
Product
NORMBAU Gmbh
Postbus 1262
D-77868 Renchen
Schwarzwaldstrasse 15
D-77871 Renchen
 
Telefoon : (0049) 78437040
Fax : (0049) 784370443
 
 
 
 
Informatie aanvragen

NORMBAU GmbhGrijpbare architectuur

De NORMBAU Beschläge und Ausstattungs GmbH werd in 1954 opgericht en hoort sinds 1998 tot het Ingersoll Rand concern.
Door de ontwikkeling en productie van hoogwaardig bouwbeslag maakte NORMBAU de architectuur al in een vroeg stadium tot partner van het product.
Continuďteit is tot op de dag van vandaag steeds ons uitgangspunt geweest en de productportfolio werd dan ook uitgebreid met innovatieve systeemoplossingen voor trap- en balustradeleuningen, designbrievenbussen en scheidingswanden. In de wereld van het bouwbeslag waren deze producten en de daaruit voortvloeiende vormgevingsmogelijkheden al snel niet meer weg te denken.
Nieuwe uitdagingen ging NORMBAU aan met de ontwikkeling van productseries voor barričrevrije en sanitaire toepassingen.
Met de uitbreiding van de productgroepen werd echter ook de toegevoegde waarde van de producten verhoogd, gedefinieerd in functie en kwaliteit. Vorm, kleur, materiaal en design werden als kerneigenschappen centraal gesteld.

In navolging van John F. Akens gaan wij uit van het principe dat kwaliteit begint met het centraal stellen van de klanttevredenheid.
NORMBAU heeft de mens en zijn behoeften in het middelpunt van de productontwikkeling geplaatst en op die manier producten voor een (be-)grijpbare architectuur gecreëerd.
Architectuur, en in het bijzonder binnenhuisarchitectuur, is niet gemakkelijk te omschrijven en moet altijd beschouwd worden binnen de context van bouwcultuur en functionalisme, als dualisme van ruimte en omhulsel.
Wij dragen dit beginsel uit in functie, materiaal, kleur en design en bieden u hiermee "grijpbare architectuur".
Trefwoord
Het product is niet gevonden.
Gebruik de zoekmogelijkheden aan de linkerkant om tot het juiste product te komen.
Trefwoord
Deze website wordt niet meer bijgewerkt
De Zoeksnoek wordt niet meer bijgewerkt. Ga voor up-to-date productinformatie naar de BouwConnect Bibliotheek.