Bedrijf
Beschikbare informatieSorteer op productbladSorteer op cadSorteer op bestekSorteer op digitale brochureSorteer op bestekservice
Product
Braverte B.V.
de Noesten 5a
9431 TC Westerbork
 
 
Telefoon : 0593-333 042
Fax : 0593-370 866
 
 
 
 
Informatie aanvragen

Braverte B.V.Braverte - Brand Vertragende Technieken B.V.


Braverte een naam om niet te vergeten.


Braverte B.V. is een bedrijf dat op een viertal terreinen actief is.

1.     Brandwerend coaten, aftimmeren, sparingen & doorvoeren dichten.
2.     Protective coatings, uitvoeren van locatie straal en conserveer werkzaamheden.
3.     Vloercoatings.
4.     Wandbeplating's coating; reparatie van beschadigingen volledige vervanging van de coating.

1. Brandwerend coaten, aftimmeren, sparingen dichten.

Braverte heeft een goede reputatie als het gaat om het aanbrengen van brandwerende coatings (verf). In samenwerking met Tikkurila Coatings levert Braverte B.V. complete verfsystemen voor applicatie in "shop"(stralerij) en op de bouwplaats. De maximale bescherming is 120 minuten en hiervoor heeft Braverte de beschikking over de
Nonfire S104 voor het beschermen van staal en de Pyroplast HW Transparant voor beschermen van hout. De Nonfire S104 is getest volgens de NEN 6072 en op verzoek kunt u een testrapport van ons ontvangen. De Pyroplast is getest volgens de Duitse Din 4101 norm en voldoet aan de Duitse B1 norm.

Braverte en Tikkurila Coatings verstrekken na applicatie en goedkeuring een certificaat waarin wordt gegarandeerd dat de verf is aangebracht zoals berekend en zal voldoen.

In samenwerking met Fipro is Braverte in staat om de staalconstructies brandwerend af te timmeren. De brandwerende plaat Fipro, Mansard en Thermacor S worden vakkundig aangebracht door de specialisten van Braverte. Of het nu gaat om een brandwerend plafond of een wand of het brandwerend aftimmeren van uw staalconstructie, Braverte kan u de oplossingen hiervoor aanreiken.

Braverte heeft met BC Chemie en Astroflame een belangrijk systeem in handen waarmee sparingen op een eenvoudige wijze brandwerend kunnen worden dichtgemaakt. Het systeem omvat diverse materialen voor dit doel en op verzoek kunnen wij u deze materialen demonstreren.

2. Protective coatings; Het uitvoeren van op locatie stralen en conserveren.

Braverte heeft diverse parkeerkelders, viaducten en dergelijke voorzien van 1 of meerdere verflagen. In de meeste gevallen zal de eerste laag in shop worden aangebracht, waarna Braverte de resterende lagen op de bouwplaats aanbrengt. Naast de applicatie levert Braverte Protective Coatings. Doordat Braverte beschikt over een eigen kleur mengsysteem (temaspeed) is Braverte in staat om snel en adequaat in te springen op uw wensen. Leveringen binnen 24 uur zijn dan niet ongewoon.


3. Vloercoatings

Met de vloercoatings van Tikkurila Coatings is Braverte in staat om hoogwaardige kunststof (epoxy) vloeren te leveren. Naast het leveren van de benodigde materialen zijn we in staat om tegen een concurrerende prijs ook de applicatie te verzorgen. Met een gedegen stuk advies van de specialisten van Tikkurila Coatings is succes verzekerd.

4. Wandbeplating's coating; reparatie van beschadigingen volledige vervanging van de coating

We kennen het allemaal: na montage een kras of een deuk in de beplating. Reparatie is vaak niet mogelijk en dus is vervangen de enige oplossing. Braverte is nu in staat om met het "temaclad systeem" voor de meeste gevallen een bruikbare oplossing te bieden. Natuurlijk is het coaten van een volledige wand  o.i.d. ook mogelijk. Bekijkt u onze opties op onze  website  www.braverte.com


Website


Op onze website treft u al onze diensten aan zoals deze in deze introductiemap worden besproken. Mocht u onverhoopt toch nog vragen hebben kunt u altijd contact met ons opnemen via een E-mail, info@braverte.com, per fax, 0593-370 866 of gewoon per telefoon, 0593-333 042.

Zoals u ziet is Braverte een veelzijdig bedrijf. Wellicht kunnen wij met onze activiteiten aansluiten op uw wensen. Bel, fax, mail of schrijf voor een kennismaking of een sterk concurrerende offerte.

U kunt uw aanvraag bij ons neerleggen met tekeningen. In dat geval dient u er rekening mee te houden dat het uitbrengen van een offerte meer tijd in beslag zal nemen dan in het geval van een materiaal stuklijst. Als u een materiaal stuklijst zendt, dan zult u binnen 24 uur een prijs van ons ontvangen. U ziet, ook hierin zijn we veelzijdig en snel.In afwachting van uw reactie,

Met vriendelijke groet,

Braverte B.V.

Hans Lauffer
Trefwoord
Het product is niet gevonden.
Gebruik de zoekmogelijkheden aan de linkerkant om tot het juiste product te komen.
Trefwoord
Deze website wordt niet meer bijgewerkt
De Zoeksnoek wordt niet meer bijgewerkt. Ga voor up-to-date productinformatie naar de BouwConnect Bibliotheek.