Dutch Solar Systems bv (DSS)
Dutch Solar Systems bv (DSS)
Postbus 228
7500 AE  Enschede
Tinsteden 18
7547 TG Enschede
 
Telefoon : 053-4822010
Fax : 053-4822015
 
info@dutchsolarsystems.com
www.dutchsolarsystems.com
 
Informatie aanvragen

Dutch Solar Systems bv (DSS)Dutch Solar Systems (DSS) is in 1999 ontstaan uit de gedachte om de energie van het zonlicht zo aan te wenden, dat niet alleen het milieu middels CO2 reductie daarvan profiteert, maar ook dat ieder huishouden middels energiebesparing daarvan kan profiteren. DSS is onderdeel van de DSS groep, die in eigendom is van de heer ir. G.P. Sanderink, directeur en eigenaar van het bekende ICT-bedrijf, Centric BV en Ingenieurs Bureau Oranjewoud.
Om deze gedachte te verwezenlijken heeft DSS geput uit de enorme kennis, die in Nederland en in Duitsland aanwezig is op het gebied van thermische zonne-energie. DSS heeft, mede met de ondersteuning van de universiteit Twente en de Saxion Hogeschool en zonne-energie goeroe Teun Luigjes, producten ontwikkeld die naast een hoge opbrengst, zo universeel mogelijk toegepast kunnen worden.
Aangezien de installatie van een zonneboiler specialistische kennis vereist, die niet bij ieder installatiebedrijf aanwezig kan zijn, heeft DSS haar bedrijf uitgebreid met een ondersteunend servicebedrijf DSS At Home en is de DSS Groep een feit.

Veel projectontwikkelaars ontwikkelen zogenaamde standaard woningen voor de markt. Deze woningen moeten voldoen aan een EPC van 0.8 zoals in het bouwbesluit staat aangegeven. Uit oogpunt van kosten efficiŽntie proberen ontwikkelaars met kleine aanpassingen de ontwikkelde standaard woningen die veelal op 1 ontwikkeld waren op een EPC van 0.8 te krijgen. Wij dagen u uit om onze best presterende zonneboiler in uw EPC software in te voeren. U kunt zich dan zelf overtuigen van het feit dat ons product ten opzichte van concurrente producten een extra bijdrage levert aan de EPC en zeer kostenefficiŽnt is.

Naast individuele systemen levert DSS ook maatwerk systemen. Grootschalig zon wordt door ons geleverd voor verzorgingstehuizen, zwembaden, ziekenhuizen etc. Wij kunnen het hele traject vanaf ontwerp tot en met de installatie ondersteunen en/of verzorgen.
Trefwoord
Het product is niet gevonden.
Gebruik de zoekmogelijkheden aan de linkerkant om tot het juiste product te komen.
Trefwoord
Deze website wordt niet meer bijgewerkt
De Zoeksnoek wordt niet meer bijgewerkt. Ga voor up-to-date productinformatie naar de BouwConnect Bibliotheek.