Bedrijf
Beschikbare informatieSorteer op productbladSorteer op cadSorteer op bestekSorteer op digitale brochureSorteer op bestekservice
Product
Ventilatie
        Itho afzuigunit
            CVE ECO-fan 2
        Itho pijp/dakventilator
            CVD 473
        Itho dakventilator
            CAS
        Itho gebalanceerd ventilatiesysteem met warmteteru...
            HRU ECO-fan 3
        Koppelstuk type VKK
        Itho HR-wasemkappen
Combiketel
        Itho HR-combiketel Kli-Max 2
            HRT
        Koppelstuk type VKK
Oplaadboiler
Douche WTW
        Douche WTW DDS
Energiewoning
        Itho zonne-/warmtepomp
            WPU
        Voorraadboiler
        Zonneboiler
Koeling
        Daikin airconditioning voor woningen
Itho bv
Itho bv
Postbus 21
3100 AA Schiedam
Adm. de Ruyterstraat 2
3115 HB Schiedam
 
Telefoon : (010) 4278500
Fax : (010) 4278888
 
info@itho.nl
www.itho.nl/zakelijk
 
Digitale Brochure
Informatie aanvragen

Itho bvComfortverhogende én energiezuinige klimaatsystemen. Itho bewijst dat het kan.

Waar u ook leeft, woont en werkt… De kans is groot dat u vrijwel dagelijks te maken heeft met de producten en diensten van Itho. Want voor al die plekken waar mensen actief zijn, ontwikkelen wij de klimaatsystemen. Van woningen tot kantoren en bedrijfshallen. Van winkels tot restaurants. En van sportcomplexen tot hotels en musea.

De bewoners, gebruikers en eigenaren van al die gebouwen hebben uiteindelijk overal en altijd dezelfde twee wensen. Enerzijds willen ze het hoogst mogelijke comfort. Anderzijds willen ze het laagst mogelijke energieverbruik.

Dat lijken twee tegenstrijdige eisen. Bij Itho hebben we ons tot doel gesteld om te bewijzen dat die twee wel degelijk samen kunnen gaan. We beschikken over de professionaliteit, de gedrevenheid en de innovatieve kracht die nodig zijn om de bewijzen daadwerkelijk te leveren: met cijfers, met testresultaten én vooral met tevreden en enthousiaste opdrachtgevers en gebruikers.

Visie

Voor onze partners is Itho synoniem voor de meest energiezuinige én comfortabele klimaatsystemen in gebouwen, waarin mensen wonen, werken en verblijven.
Hierbij streven wij naar een evenwichtige portfolio van producten en markten binnen Europa. Door gesegmenteerde marktbewerking bouwen wij aan een voorkeurspositie bij beslissers en beïnvloeders. Het opbouwen van duurzame relaties staat hierbij centraal.

Onze producten en onze merken
Onze visie willen we realiseren met een onderling samenhangend en kwalitatief hoogwaardig productenpakket, dat, gecombineerd met de know how van onze mensen, meerwaarde biedt aan onze relaties. Wij begeven ons op vele terreinen zoals ventilatie, wasemkappen, airconditioning, verwarming, warm tapwater, regeltechniek en duurzame energie zoals warmtepompen. Onze sterke merken zijn Itho, Daikin, Cenvax en Alfa Laval .

Synoniem voor de meest energiezuinige en comfortabele klimaatsystemen
Wij willen zorgen dat mensen zich plezierig voelen in de gebouwen waarin ze werken en wonen. Geïnspireerd door de wensen van gebruikers ontwikkelen wij klimaatsystemen die een hoog comfort bieden en fors op energie besparen.

Bij Itho:
- gebruiken we de buitenlucht om de binnenlucht te verwarmen en te koelen met de airconditioners en warmtepompen van het wereldmerk Daikin voor winkels, kantoren, horeca en woningen.
- gebruiken we warme binnenlucht om frisse buitenlucht op te warmen en in huizen te brengen met onze warmteterugwinunits.
- gebruiken we de zon om met onze zonneboilers het tapwater energiezuinig te verwarmen.
- gebruiken we de aarde om met onze warmtepomp woningen te verwarmen en te koelen met de helft van de 'normale' energie.
- zorgen we voor een beter leefklimaat door de lucht in woningen en bedrijven te verversen en schimmels, bacteriën en huismijt 'buiten de deur' te houden.
Trefwoord
Het product is niet gevonden.
Gebruik de zoekmogelijkheden aan de linkerkant om tot het juiste product te komen.
Trefwoord
Deze website wordt niet meer bijgewerkt
De Zoeksnoek wordt niet meer bijgewerkt. Ga voor up-to-date productinformatie naar de BouwConnect Bibliotheek.