Bedrijf
Beschikbare informatieSorteer op productbladSorteer op cadSorteer op bestekSorteer op digitale brochureSorteer op bestekservice
Product
Licotec Daklicht B.V.
Licotec Daklicht B.V.
Postbus 1002
6920 BA Duiven
Marketing 8
6921 RE Duiven
 
Telefoon : (026) 3194700
Fax : (026) 3194701
 
info@licotec.nl
www.licotec.nl
 
Informatie aanvragen

Licotec Daklicht B.V.Licotec Daklicht B.V. is gespecialiseerd in het technisch ontwerpen en uitvoeren van lichtstraten en transparante overkappingen in kunststof en glas.

De slagvaardige onderneming beschikt over de ervaring, de kennis čn de faciliteiten om zowel architectonisch gecompliceerde, als relatief eenvoudige, meer op functionaliteit afgestemde projecten uit te voeren. Daarbij speelt de omvang van die projecten geen enkele rol.

Licotec, actief in Nederland, België en Duitsland, past zich aan, aan haar opdrachtgevers. Aan u dus. Uw wensen en eisen vormen het beginpunt van een compleet traject waarin we van idee tot en met de productie en montage meedenken en meewerken aan de verwezenlijking van uw project.

Licotec ontwikkelt en produceert lichtdoorlatende dak- en wandconstructies voor winkelcentra, stadions, bedrijfsgebouwen en meer. Vele succesvol afgeronde projecten voor diverse grote, middelgrote en kleine opdrachtgevers tonen de flexibiliteit, kwaliteit en bovenal brede inzetbaarheid van Licotec.

Licotec. Vakmanschap op niveau!!
Trefwoord
Het product is niet gevonden.
Gebruik de zoekmogelijkheden aan de linkerkant om tot het juiste product te komen.
Trefwoord
Deze website wordt niet meer bijgewerkt
De Zoeksnoek wordt niet meer bijgewerkt. Ga voor up-to-date productinformatie naar de BouwConnect Bibliotheek.