Hoefnagels Aluminium Gevels B.V.
Hoefnagels Aluminium Gevels B.V.
Postbus 5036
5004 EA Tilburg
Zevenheuvelenweg 50
5048 AN Tilburg
 
Telefoon : 013 - 462 5959
Fax : 013 - 467 0371
 
alugevels@hoefnagels.com
www.hoefnagels.com
 
Digitale Brochure
Informatie aanvragen

Hoefnagels Aluminium Gevels B.V.Algemene bedrijfsinformatie

Functioneel
Aluminium vliesgevels, vaste ramen, draai-, draaikiep- en schuiframen en aluminium deuren zijn bijzonder functioneel. Ze behoeven weinig onderhoud en staan garant voor een eigentijdse uitstraling. De talloze verschijningsvormen bieden architecten veel vrijheid, waardoor afwijkende, in het oog springende ontwerpen goed te realiseren zijn.

Koploper in de gevelbranche
Hoefnagels Aluminium Gevels bv past al meer dan dertig jaar het Schücosysteem toe, koploper in de internationale gevelbranche. Innovatieve projecten en productverbeteringen vloeien voort uit de efficiënte samenwerking tussen de Hoefnagels Groep en het bedrijf Schüco. De korte communicatielijnen onderling leveren relatief snel resultaat op.
De producten van de Hoefnagels Groep lopen daardoor vooruit op wat de markt te bieden heeft en dat geeft haar en haar klanten een welkome voorsprong.

De Hoefnagels Groep heeft voor alle disciplines de juiste middelen voorhanden; geautomatiseerde werkvoorbereiding die in directe verbinding staat met de zaagautomaat en het volautomatisch bewerkingscentrum (PBS). Maatvastheid en precisie in uitvoering zijn daardoor gegarandeerd.

De marktpositie en kwaliteit van Hoefnagels Aluminium Gevels bv worden bevestigd door de certificaten VCA** en EN-ISO 9001-2000. Daarnaast beschikt Hoefnagels Aluminium Gevels bv over het SKG-certificaat en het KOMO-keurmerk voor aluminium gevelelementen.

Goed geadviseerd is half verkocht
Zoals u ziet krijgt kwaliteit bij HAG inhoud nog voordat er sprake is van een concrete opdracht. Onze medewerkers in de buitendienst zijn eerst en vooral adviseurs. Hun kennis van de toepassing van onze producten resulteert in waardevolle technische oplossingen. Hun bereidheid om in elke fase mee te denken met architect en aannemer betekent een niet te onderschatten voordeel.
Dat maakt het vanzelfsprekend dat de architect kan rekenen op brede ondersteuning bij het uitvoeren van zijn ideeën.

En bij advies over onze brandwerende afsluitingen betrekken we tevens de randvoorwaarden die van invloed zijn op de effectiviteit. Dit geeft aan dat verkopen in onze optiek iets anders is dan met oogkleppen op het orderboek trekken. Gelukkig is het wel onze ervaring dat deskundig advies de meest effectieve manier is om het pad te effenen voor een geslaagde transactie.

Bedrijfsbureau als sterke schakel
De adviseurs buiten hebben een sterke basis binnen. Ons bedrijfsbureau is bemand met specialisten op zeer verschillend gebied. Behalve de normale schakelfunctie tussen verkoop en productie vervullen zij de rol van gesprekspartner in het contact met de opdrachtgevers en diens adviseurs. Wanneer omvang of moeilijkheidsgraad dat vraagt, is de opdracht van begin tot einde in handen van een projectleider. Hij zorgt voor een prima coördinatie tussen alle uitvoerenden zodat elk project tot een goed einde komt.
Trefwoord
Het product is niet gevonden.
Gebruik de zoekmogelijkheden aan de linkerkant om tot het juiste product te komen.
Trefwoord
Deze website wordt niet meer bijgewerkt
De Zoeksnoek wordt niet meer bijgewerkt. Ga voor up-to-date productinformatie naar de BouwConnect Bibliotheek.