Bedrijf
Beschikbare informatieSorteer op productbladSorteer op cadSorteer op bestekSorteer op digitale brochureSorteer op bestekservice
Product
Verosol Nederland B.V.
Verosol Nederland B.V.
Postbus 166
7150 AD Eibergen
Kiefte 17
7151 HZ Eibergen
 
Telefoon : (0545) 46 45 45
Fax : (0545) 46 45 99
 
info@verosol.nl
www.verosol-commercial.com
 
Informatie aanvragen

Verosol Nederland B.V.Verosol Nederland B.V. is onderdeel van het internationaal opererende Verosol Group BV. Bij de Verosol groep werken wereldwijd meer dan 300 mensen en is, naast de vestigingen in Nederland, ook gevestigd in Australië, Spanje, Mexico en Hong Kong.

Verosol ontwerpt, produceert en verkoopt functionele zonwering die zorgt voor effectieve warmtewering, reductie van hinderlijk en scherp zonlicht met behoud van een perfect uitzicht. Verosol zonwering combineert de voordelen van raambekleding en buitenzonwering in één product, veilig gemonteerd aan de binnenzijde van de gevel.

De Verosol producten ontwikkeld voor twee hoofd doelen:
1. Leveren van visueel comfort op de werkplek, waarbij verblindingshinder (als helderheidwering) voorkomen wordt terwijl zicht contact met buiten in stand gehouden kan worden.
2. Verbeteren van het binnenklimaat door lagere binnentemperaturen en tevens flink besparen op de koellast door de warmte straling van de zon te weren.

Naast de verlaging van CO2 uitstoot door bedrijven, gedurende het gebruik van de Verosol producten, heeft Verosol veel nadruk liggen op milieuzorg. Zo hebben de Verosol producten het Öko-Tex 100 certificaat, hebben ze extreem lage of geen emissies van VOC's en heeft Verosol het ISO 14001 certificaat.

De collecties van Verosol omvat een aantal textiel soorten die in verschillende product uitvoeringen toegepast kunnen worden. Elk textielsoort heeft zijn specifieke eigenschappen. Verosol heeft verschillende product uitvoeringen zoals rolgordijnen, plissés, paneel gordijnen en verticale lamelsystemen.

Het projectadviesteam inventariseert en analyseert de problemen met de opdrachtgever en komt zo tot een custom made advies.
Trefwoord
Het product is niet gevonden.
Gebruik de zoekmogelijkheden aan de linkerkant om tot het juiste product te komen.
Trefwoord
Deze website wordt niet meer bijgewerkt
De Zoeksnoek wordt niet meer bijgewerkt. Ga voor up-to-date productinformatie naar de BouwConnect Bibliotheek.