Sto Isoned bv
Sto Isoned bv
Postbus 6400
4000 HK Tiel
Lingewei 107
4004 LH Tiel
 
Telefoon : 0344 62 06 66
Fax : 0344 61 54 87
 
info.nl@stoeu.com
www.sto.nl
 
Digitale Brochure
Informatie aanvragen

Sto Isoned bvSedert 1975 is Sto Isoned bv in Nederland marktleider op het gebied van buitengevelisolatie. Zowel bij architecten alsook bij opdrachtgevers en aannemers zijn de voordelen van dit product bekend. Met name de goede isolatiewaarde, het esthetische effect en de snelle bouwtijd zijn aspecten die snel tot de verbeelding spreken. Inmiddels heeft Sto Isoned meer dan 3,5 miljoen mē op de Nederlandse markt geleverd en aangebracht, mede door een uitgebreid netwerk van verwerkers van de systemen.

Sto Isoned bv levert de producten van Sto AG aan de Nederlandse markt. Sto AG is wereldwijd leverancier van een breed scala aan producten voor de binnen- / buitengevelafwerking en renovatie van gebouwen. In de loop der jaren heeft Sto AG naam gemaakt als een betrouwbaar, degelijk en innovatief bedrijf. En levert kwalitatief zeer goede en milieuvriendelijke producten, afgestemd op elkaar en zodoende als een duurzaam systeem fungerend. Dit gecombineerd met deskundige begeleiding, biedt opdrachtgevers zekerheid.
Tezamen met Sto AG staat Sto Isoned voor kwaliteit. Uitvoerige testen in het eigen laboratorium van Sto AG, met meer dan 150 medewerkers in R&D en het interne kwaliteitssysteem, garanderen de kwaliteit van de producten welke zij levert.

Echter het blijft hier niet bij; Sto Isoned begeleidt het project van begin tot eind, zodat u er zeker van bent dat alle facetten goed worden uitgevoerd. Daarnaast biedt Sto Isoned een uitgebreide hulp bij het komen tot de meest optimale detaillering, worden zonodig Rc-waarden berekend, etc.
Trefwoord
Het product is niet gevonden.
Gebruik de zoekmogelijkheden aan de linkerkant om tot het juiste product te komen.
Trefwoord
Deze website wordt niet meer bijgewerkt
De Zoeksnoek wordt niet meer bijgewerkt. Ga voor up-to-date productinformatie naar de BouwConnect Bibliotheek.