Bedrijf
Product
Alusta Natuurlijke Ventilatietechniek B.V.
Postbus 93
4870 AB Etten-Leur
Penningweg 7
4879 AE Etten-Leur
 
Telefoon : 076-5034152
Fax : 076-5014496
 
 
 
 
Informatie aanvragen

Suskasten en ventilatieroosters HvHAlusta B.V. te Etten Leur is het toonaangevende bedrijf op het gebied van ventilatie en geluidgedempte ventilatie.

Alusta ontwikkelt, produceert en levert al haar producten rechtstreeks, dus zonder kostenverhogende tussenkomst van dealers.
Het bedrijf is in 1962 opgericht te Voorschoten onder de naam "Agenturen A.J.Zwaan". Spoedig was de beschikbare ruimte niet meer toereikend en in 1967 verhuisde het bedrijf naar Etten Leur. Inmiddels beslaan de fabriek en het kantoor ruim 16000 M2. Onderdeel van het bedrijf is het volgens ISO 140 gebouwde akoestisch laboratorium, alwaar de afdeling "onderzoek en ontwikkeling" continu werkt aan nieuwe producten en concepten.
Door het vele onderzoek heeft Alusta een ruime kennis opgedaan op het gebied van ventilatie en geluidwering. Door middel van o.a symposia wordt deze kennis overgedragen aan adviseurs, afnemers en overheden.

Het leveringsprogramma van Alusta bestaat uit een uitgebreid gamma aan ventilatieroosters en suskasten, zelfregelende roosters en mechanische wandsuskasten.
Trefwoord
Deze website wordt niet meer bijgewerkt
De Zoeksnoek wordt niet meer bijgewerkt. Ga voor up-to-date productinformatie naar de BouwConnect Bibliotheek.